Posted in Huvipuistot maailmalla

Ruotsalaiset Rörfokus ja Nöjesfält tekevät arjesta hohdokasta

Ruotsalaiset Rörfokus ja Nöjesfält tekevät arjesta hohdokasta Posted on 11th lokakuu 2022

Moni hyvä asia tulee Ruotsista – niin myös Rörfokus ja Nöjesfält, jotka molemmat auttavat tekemään arjesta erityisen hohdokasta. Nöjesfält tarjoaa arkeen pieniä, ihania kohokohtia huvittelun merkeissä ja Rörfokus puolestaan tuo jokapäiväiseen arkeen pienen ripauksen luksusta.

Kuinka Rörfokus tuo arkeesi luksusta?

Kodin putkistojen toiminta on jotakin sellaista, jota ei perusarjessa välttämättä tule edes ajatelleeksi. Olemme Suomessa tottuneet siihen, että lämmin vesi tulee hanasta ja kaikki toimii niin kylppärissä kuin keittiössäkin. Mutta sitten, kun mikään ei enää toimikaan, ja esimerkiksi kylppärin hanaan tulee vuoto, huomataankin todella nopeasti, kuinka tärkeää putkiston moitteeton toiminta onkaan. Ruotsalainen alan ammattilainen Rörfokus pitää huolen putkistostasi! Sen verkkokaupan kautta on helppoa ja nopeaa tilata kodin putkistotuotteet ja laittaa kaikki kerralla kuntoon niin, että voit jälleen unohtaa kotisi putkiston ja keskittyä nauttimaan arjestasi kaikessa rauhassa.

Putkistotuotteiden lisäksi löydät Rörfokukselta myös sellaisia tuotteita, jotka tuovat kylpyhuoneeseesi ripauksen luksuksen tuntua. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi näyttävät hanat ja upeat peilikaapit. Rörfokuksen avulla voit sisustaa kotiisi jopa huvipuistotunnelmaa tai hotellitunnelmaa vaikkapa näyttävillä ja rentouttavilla sadesuihkuilla!

Kuinka Nöjesfält tuo arkeesi luksusta?

Vaikka kotona olisi kuinka mukavaa ja arki rullaisi kivasti, tarvitaan toisinaan kuitenkin arkeen myös pientä luksusta ja mahdollisuutta pitää hauskaa. Tällöin Nöjesfält on hyvä valinta! Nöjesfält on nimittäin Ruotsia ja tarkoittaa huvipuistoa. Ulkomailta löytyy upeita huvipuistokohteita, kuten Disneyland ja Port Aventura, mutta ellei budjettisi juuri nyt riitä rentouttavaan ulkomaanreissuun, pääsee huvittelemaan toki myös koto-Suomessa. Suomen suosituimpia huvipuistokohteita ovat esimerkiksi Linnanmäki, Särkänniemi ja Power Park, mutta hieman pienemmätkin kohteet voivat yllättää positiivisesti. Kokeile vaikkapa Kouvolassa sijaitsevaa Tykkimäkeä!

Suomessa huvipuistokausi päättyy yleensä syys-lokakuussa, ja huvikauden päättäjäisiä vietetäänkin monissa huvipuistoissa erityisen näyttävästi. Tällaiset kemut voivat tarjota erityisen unohtumattomia elämyksiä ja auttaa jaksamaan uuden huvittelukauden alkamista taas ensi keväänä. Esimerkiksi Power Parkissa vietetään Huvikauden päättäjäisiä syyskuussa ja tämä tapahtuma tarjoaa erityisen ällistyttäviä elämyksiä sekä mahdollisuuden pitää hauskaa vielä kerran ennen kuin huvipuistokausi päättyy!

Linnanmäellä puolestaan huvikausi huipentuu upeisiin Valokarnevaaleihin lokakuussa. Tapahtuman aikana päästään nauttimaan huvipuistoon luodusta upeasta väriloistosta sekä upeista valoesityksistä. Linnanmäkeä ylläpitää Lasten Päivän Säätiö, joten samalla, kun itse pidät hauskaa, autat keräämään rahaa arvokkaalle lastensuojelutyölle. Huvipuisto on avattu jo 1950 ja sitä on kehitetty koko ajan vastaamaan aikansa tarpeita. Lastensuojelutyö auttaa varmistamaan, että lapsilla on asianmukaiset elinolosuhteet ja mahdollisuus viettää arvokas lapsuus. Olisi kamalaa, jos lapsi joutuisi viettämään ainutlaatuisen lapsuutensa esimerkiksi homeisessa kodissa, jossa putket vuotavat, sillä koti olisi helppo laittaa kuntoon esimerkiksi Rörfokuksen tuotteiden avulla – kunhan perheellä vain olisi tähän varaa! Linnanmäki tekeekin monin verroin arvokasta työtä tarjoamalla sekä mahdollisuuden huvitella että tehdä hyvää!

magnetism