Posted in Huvipuistot maailmalla

Kiinteistönvälitys blok.ai auttaa sinua löytämään kodin huvipuiston läheltä

Kiinteistönvälitys blok.ai auttaa sinua löytämään kodin huvipuiston läheltä Posted on 1st huhtikuu 2021

Huvipuistoissa on aivan erityinen tunnelma eikä olekaan hullumpi idea asua huvipuiston kupeessa! Näin huvipuiston tunnelmasta pääsee nauttimaan päivittäin ja siellä on helppo vierailla aina, kun siltä tuntuu. Suomen tunnetuimmat huvipuistot lienevät Linnanmäki ja Särkänniemi ja niiden lähellä asuminen tuntuukin huvipuistofanista erityisen viehättävältä ajatukselta. Mutta kuinka lähteä liikkeelle asunnonmetsästyksessä näiden huvipuistojen läheisyydestä? Anna blok.ai-kiinteistövälityksen auttaa sinua! Palvelu on käytettävissä sekä Helsingissä että Tampereella, joten aloita uuden kodin etsiminen Linnanmäen tai Särkänniemen läheisyydestä tässä ja nyt! Etenkin Särkänniemen alueelle suunnitellaan lähiaikoina suuria kaavamuutoksia, joten kodin etsiminen tältä alueelta on entistäkin mielenkiintoisempi vaihtoehto.

Mikä ihmeen blok.ai?

Suosittu blok.ai on moderni kiinteistönvälitysyritys, joka auttaa sekä asunnon myyjiä että ostajia toteuttamaan unelmansa. Asunnon myyjälle blok.ai tarjoaa uudenlaisen ammattitaitoisen välityskonseptin, jonka avulla asunnon myyjä saa käyttöönsä sekä asiansa osaavan välittäjän että innovatiivisesti toimivan verkkopalvelun. Uniikki blok.ai tarjoaa asunnon myyjälle hinta-arvion myytävästä asunnosta, mahdollisuuden käytä asuntokauppaa digitaalisesti, välittäjien avun ja tuen sekä loistavat myyntitulokset. Välityspalkkio on erityisen edullinen, sillä se on vain 0,95 % myydyn asunnon myyntihinnasta, kuitenkin niin, että välityspalkkio on vähintään 1 500 euroa. Palvelun käyttämiseen ei sisälly piilokuluja.

Miksi blok.ai?

Sen lisäksi, että blok.ai:n käyttäminen on edullista, saavat palvelun käyttäjät monia muitakin etuja valitessaan blok.ai:n. Kun myyjä valitsee blok.ai:n hoitamaan asuntonsa myyntiä, saa hän käyttöönsä LKV-välittäjätiimin ja hänen asunnostaan tehdään hinta-arvio. Lisäksi hänelle annetaan asunnon stailausohjeita ja asunnosta tehdään 3D-virtuaaliesittely. Ammattivalokuvaaja ottaa asunnosta kuvat stailauksen jälkeen ja asunnossa suoritetaan katselmus. Asunnon ostajan kannalta on helpottavaa nähdä asunto stailattuna ja siistinä ammattimaisesti otetuissa kuvissa. Näin asunnosta saa heti mahdollisimman hyvän kuvan ja sen sopivuutta omaan käyttöön on tavallista helpompi arvioida.

Blok.ai huolehtii myös asunnon asiakirjoista ja niiden tarkastamisesta, asuntoilmoituksen laatimisesta ja asunnon markkinoinnista somessa, Etuovessa ja Oikotiellä. Se laatii asunnosta esitteitä, opasteita ja kerroskylttejä sekä vastaa ostajien esittämiin yhteydenottoihin ja kysymyksiin. Lisäksi se tarjoaa myyjälle tarjousvaiheen tukea ja laatii viralliset asunnon kauppakirjat. On sekä myyjän että ostajan etu, että asunto on näkyvästi esillä ja että se on helppo löytää asuntoesittelyiden aikana. Asianmukaisesti laaditut kauppakirjat auttavat vähentämään molempien osapuolten stressiä!

Blok.ai:lla myyjän on mahdollista käydä DIAS- eli digitaalista asuntokauppaa, mikä tekee prosessista tavallista helpomman ja edistää kauppojen syntymistä mahdollisimman nopealla aikataululla. Blok.ai huolehtii myyjän puolesta myös varainsiirtoveroilmoituksen laatimisesta ja jättämistä ja ilmoituksista taloyhtiöön. Tarvittaessa blok.ai tarjoaa myyjälle jälkitukea, joka saattaa liittyä esimerkiksi sovitteluun tai reklamaatioihin. Joissakin tapauksissa myyjän on mahdollista saada blok.ai:lta myös erikseen sovittavia lisäpalveluita.

Palvelun edullisuus ja tehokkuus perustuu siihen, että asuntokauppaan liittyvät rutiinitehtävät on automatisoitu nerokkaalla tavalla. Kun kone hoitaa rutiininomaiset tehtävät, kuten tietojen siirron, asiakirjojen täytön ja rutiininomaisiin yhteydenottoihin vastaamisen, jää blok.ai:n välittäjille tavallista enemmän aikaa täysipainoiseen asiakaspalveluun keskittymiseen.

Blok.ai luottaa asunnon myyjään asunnon parhaimpana esittelijänä ja usein myös ostaja pitää tätä parhaana vaihtoehtona, koska asunnon omistajalta on luontevinta kysyä asuntoon liittyvistä yksityiskohdista suoraan. Palvelua käyttävät asunnon myyjät pitävät keskimäärin ainoastaan kolme erillistä näyttöä. Säästöä tästä syntyy myyjälle keskimäärin 6 000 € verrattuna siihen, että ammattimainen asunnonvälittäjä järjestäisi esittelyt myyjän puolesta. Tällä summalla esittelyt kannattaakin hoitaa itse!

magnetism