Posted in Huvipuistot maailmalla

Sisusta huvipuistoteemaan liittyvillä julisteilla

Sisusta huvipuistoteemaan liittyvillä julisteilla Posted on 3rd helmikuu 2022

Rakastatko huvipuistoissa käymistä? Et ole ainoa, sillä monet rakastavat huvipuistojen tuomaa adrenaliinin ja jännityksen huumaa. Ensimmäiset oikeat huvipuistot avattiin jo satoja vuosia sitten, joista monet ovat edelleen toiminnassa – esimerkiksi Tanskassa sijaitseva Bakken on vuonna 1583 perustettu huvipuisto, joka toimii edelleen! Se on siis virallisesti maailman vanhin edelleen toiminnassa oleva huvipuisto, oletko jo itse vieraillut siellä?

Ikuista parhaat huvipuistomuistot tyylikkäisiin julisteisiin

Vaikka joskus meillä saattaa olla huvipuistossa niin hauskaa, ettemme juurikaan ehdi ottaa kuvia, jokaisella huvipuistossa käyneellä on varmasti tallessa ainakin muutama ikimuistoinen kuva huvipuistokäynniltä esimerkiksi lasten kanssa – oli siitä sitten vuosi tai kaksikymmentä aikaa.

Monet kuvat huvipuistokäynniltä on varmasti ehditty taltioida jo valokuvaksi valokuva-albumiin tai kodin seinille. Monelle ei kuitenkaan tule mieleen, että huvipuistoteemaan liittyvillä julisteilla on myös mahdollista sisustaa. Tyylikkäät julisteet omista huvipuistomuistoista on mahdollista teetättää helposti verkossa. Gallerix-verkkokauppa on erikoistunut julisteisiin, joten voit helposti tilata verkkokaupasta myös huvipuistoteemaan liittyvät julisteet. Saatavilla on myös monia muita upeita julisteita aina kaupunkimaisemista, luontoon, taiteellisiin kuviin, vintageen ja tekstiin.

Valokuvat painetaan laadukkaalle ranskalaisen Clairefontainen paperille, minkä ansiosta lopputulos on tarkka ja korkeatasoinen. Gallerixin käyttämä paperi on myös saanut FSC-ympäristösertifikaatin, eli tilaamalla sisustusjulisteet Gallerixilta, voit olla varma, että julisteet on valmistettu myös ympäristöä kunnioittaen.

Erityisesti mustavalkoiset julisteet huvipuistoista ja tivoleista tuovat kotiin vanhan ajan henkeä. Voit myös luoda kotisi seinälle modernimman twistin kokoamalla erikokoisista ja -muotoisista julisteista tyylikkään tauluseinän. Julisteet on mahdollista tilata Gallerixin verkkokaupasta sekä kehyksillä että ilman – sinä itse päätät, miten haluat sisustaa kotisi julisteilla!

Lisäksi, jos sinusta tuntuu, ettet löydä inspiraatiota huvipuistoteemaan liittyvillä julisteilla sisustamiseen, voit kokeilla, löytäisitkö mielenkiintoisia vinkkejä Gallerixin Instafeediltä tai sisustusblogista. Sisustusblogista löydät esimerkiksi vinkkejä lastenhuoneen sisustamiseen sekä oman tauluseinän kokoamiseen – myös huvipuistoteemaan liittyvistä julisteista on mahdollista koota hauska tauluseinä, joka tulee varmasti vetämään huomiota puoleensa ystävien ja sukulaisten kesken!

Gallerixin julisteet pakataan huolellisesti, jotta ne eivät vaurioituisi kuljetuksen aikana. Näin ollen sinun ei tarvitse pelätä, että tilaamasi tuotteet saapuvat vaurioituneina perille. Tilaus on mahdollista maksaa tilausvahvistuksen yhteydessä pankki- tai luottokortilla tai pankkisiirrolla. Voit myös tilata julisteet kätevästi Klarnan laskulle, eli vastaanotat tuotteet ennen kuin maksat tilauksen.

magnetism